Arancinel și viitoarea vacanță în România
Advertoriale,  Animale de companie,  Blog

Arancinel și viitoarea vacanță în România

4.6
(5)

Cuprins

Bună tuturor! Aici Arancinel, pisoiașul plimbăreț!

Arancinel și viitoarea vacanță în România
Arancinel la Verona – noiembrie 2021

Despre mine cred că voi, cititorii, vă amintiți din articolul scris de mami, Jurnalul unui pisoiaș.

Astăzi, revin pe blogul lui mami, pentru că iar îmi miroase a excursie :).

Mami și tati mi-au pregătit o mulțime de acte, printre care chiar și pașaportul :), deoarece discută de ceva timp despre o eminentă plecare în România.

Am auzit de multe ori acest cuvânt și din câte am putut eu să îmi dau seama, România este țara lui mami. Limba română este cea mai dulce pe care am auzit-o până acum. Sau poate așa dulce sună cuvintele mamei când mă alintă?! La această dilemă cu siguranță voi găsi răspuns când vom ajunge acolo.

Până atunci, mami însă s-a tot uitat pe internet pentru a găsi tot ce am nevoie în noua țară.

Eu, de când am fost sterilizat, mi-am schimbat mult gusturile la mâncare, iar părinții mei știu acest lucru. Cu siguranță, îmi vor lua de aici mâncărica cu care sunt obișnuit, dar nu va fi îndeajuns. În plus, mai este și nisipul pentru litieră, jucăriile mele, crochețelele și dental sticks-urile pentru dințișori.

Grijulie ca întotdeauna, mami, după ceva căutări în online, a găsit un site ce conține inclusiv branduri de hrană umedă pentru pisici și așternutul pentru litieră cu care sunt obișnuit. A descoperit însă și alte alimente de calitate precum hrana umedă Butcher’s și hrana uscată de la Royal Canin KittenSunt curios să le încerc și pe acestea. Mie îmi plac gusturile noi și vreau să văd și ce mănâncă pisoiașii din România. Noi nu avem aici aceste brand-uri.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pe lângă toate produsele de pe site, ea a rămas încântată și de reducerile de hrană pentru pisici. Un element important de luat în calcul, deoarece contează să poți achiziționa produse de calitate cu discount.

Eu vă spun doar ce am auzit că au discutat mami și tati!

Normal că nu înțeleg toți acești termeni, dar după privirile satisfăcute în timp ce priveau site-ul celor de la Novapet.ro, mi-a fost ușor să realizez că sunt mulțumiți.

Aveau aceeași privire când pap tot sau când stau cuminte :)!

Știu că mai sunt multe lucruri de pus la punct pentru o excursie atât de lungă, dar eu sunt fericit. Voi avea ocazia să-mi cunosc bunicii, care deja mă iubesc din poze și filmulețe. Mai apoi pe mătușa mea, adică sora mamei și pe Ela :), cățelușa drăgălașă și cuminte. Urmează toate prietenele și văd strălucind lacrimi în ochii ei când vorbește despre toți. Este locul pe care ea îl numește ACASĂ și în care nu a mai fost de ceva ani… nici măcar nu eram eu născut!

Voi încerca să fiu cuminte și prietenos, exact așa cum am fost când ne-am plimbat prin Veneția, Verona, Murano etc. Lumea ne oprea pe stradă pentru a mă mângâia sau a-mi face poze.

Această prezentare necesită JavaScript.

– V-am spus oare că de ziua lui mami, fix în acea noapte, ne-am plimbat cu gondola pe superbele canale venețiene?

– Da, am făcut și acest lucru! Am fost puțin speriat pentru că eram micuț, dar prefer de mii de ori să merg cu ei decât să rămân singur acasă cum s-a întâmplat deja! Când i-am văzut la ușă, nu știam cum să le spun cât de dor mi-a fost de ei și să nu mă mai lase niciodată singurel!

Oricum, excursia va fi o experiență inedită: o nouă țară, un drum lung cu mașina. Voi vedea și alte țări pe parcursul călătoriei, voi auzi și alte limbi. Noroc că sunt un pisoiaș poliglot și învăț ușor :)!  Sunt convins că totul va fi bine, mami și tati se vor mai relaxa și ei.

În plus, având alături produsele de la Novapet.ro, nu am de ce să îmi fac griji! Sigur voi găsi și niște jucării noi cu care să mă plimb prin casă și pe care să le smotocesc :)!

Branduri de pe Novapet.ro
Susră foto – Novapet.ro

Până în ziua plecării însă voi încerca să fiu cât pot eu de cuminte, să pap tot, să-mi termin tratamentul cu antibiotic, să nu mai mușcăresc …. mmmm sunt cam multe pe care ar trebui să le pun la punct! Dar e greu! Cu siguranță celelalte animăluțe de companie mă înțeleg! Da, e adevărat, uneori exagerez, tati mă mai ceartă, dar mami mă lasă să fac ce vreau și cum vreau. Totuși, dacă mami ridică vocea la mine, înseamnă că s-a supărat pe mine și atunci îmi pare tare rău și mă ascund pentru un timp. Înțeleg că am exagerat cu ghidușiile și nu-mi place s-o văd supărată.

Nu știu cum e la voi, ceilalți pisicuți sau animăluțe de casă, dar între mine și ea s-a creat o legătură foarte puternică.

O urmez peste tot, chiar dacă o trezesc foarte de dimineață, am grijă s-o fac ușor, să o pup, să torc așezat pe pieptul ei. Totul cât mai blând. Ok, recunosc că mai sunt și dimineți când ea nu mă simte și atunci dau jos de pe măsuța de machiaj tot ce îmi pică în lăbuțe. Mai ales telefoanele, aparatele alea enervante pe care părinții mei nu le lasă din mână nici măcar când mănâncă!

Oricum, când ne vom întoarce voi scrie pe blog cum a fost această nouă experiență și o să pun multe poze cu toate persoanele dragi ale părinților mei!

Până atunci…. deja casc, mi-e puțin somnic… fug  să adorm pe melodiile de la Eurovision!

Arancinel și viitoarea vacanță în România
Sursă foto – arhiva personală

Vă doresc un weekend plăcut și nu uitați: pentru ca animăluțele voastre să fie sănătoase și fericite, intrați pe Novapet.ro și veți găsi tot ce trebuie la prețuri de invidiat!

Semnat: Arancinel, cel mai plimbăreț pisoiaș!

Arancinel și viitoarea vacanță în România
Sursă foto – Novapet.ro

Articol scris pentru concursul organizat de Novapet.ro.

Surse:

  • poze din arhiva personală și de pe site-ul sponsorului Novapet.ro

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 4.6 / 5. Număr voturi: 5

Nu există voturi! Votează primul.

Bună!Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu.Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger.Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog.Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul.Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email.Mentiuni importante:Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.