img 8714
Personal

Who am I? Cine sunt eu?

5
(16)

Sunt Furtună atunci când norii se adună pe cerul vieții mele.

Sunt Soare blând sau dogoritor atunci când inima se deschide.

Sunt Nisipul moale și cald al plajelor oamenilor dragi.

Sunt Vulcan ce erupe atunci când se depășește limita.

Sunt clipe în care sunt Alb și Negru, ca mai apoi să evoluez în Culoare, în Curcubeu al Speranței.

Sunt Pădure atunci când sufletu-mi obosit caută un loc în care să se retragă… Dar sunt, deopotrivă, și Câmpie, atunci când îmi chem, în gând, Copilăria.

Mai sunt și Pasiune învăluită în mrejele plăcerilor… Iar alteori sunt Ambiție și Determinare atunci când motivația se strecoară în viață, oferindu-mi provocare.

Dar sunt și Disperare, Frustrare și Durere în momentele în care lucrurile devin intangibile și mă transform în Neputință devenind Lacrimă pe obrazul propriei vieți.

Iar la final, cine sunt totuși?

Sunt Eu, un simplu Om ce își poartă pașii pe drumul vieții, încercând să renască de fiecare dată din propria cenușă precum Pasărea Phoenix, simbolul meu!

Sursă foto: Arhivă personală

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 5 / 5. Număr voturi: 16

Nu există voturi! Votează primul.

Bună!Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu.Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger.Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog.Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul.Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email.Mentiuni importante:Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

Un comentariu

  • Dana

    Pot să-ți spun că mi-a plăcut tare mult descrierea ta și mi-am amintit că am scris și eu cândva niște versuri pe aceeași temă. 🤗❤️

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.