https://twinklestar.ro/twinkle-star-pe-adservio-platforma-de-management-educational-nr-1-in-romania/
Advertoriale,  Blog

Twinkle Star-centru lingvistic de excelență

5
(1)

Odată cu globalizarea, trebuie să fim cât mai pregătiți pentru schimbările ce vor urma.

Și cum am putea întâmpina aceste schimbări?

Investind într-un continuu proces personal de învățare!

Începând cu sau de la cursurile din domeniile în care activăm și până la cele de limbi străine, acestea trebuie să reprezinte una dintre prioritățile noastre!

De ce avem nevoie să cunoaștem limbi străine?

Să luăm câteva exemple:

Ați găsit un voucher pentru o vacanță de vis în China!

Dar cum procedați, având în vedere că nu cunoașteți limba?

Simplu: folosind un limbaj de circulație internațională!

Și care ar fi cel mai potrivit?

Bine-cunoscuta limbă engleză.

Însă, realizați că nu vă descurcați foarte bine în conversații, nu înțelegeți toate cuvintele etc.

Există atunci două alternative: ori renunțați la vacanță ori decideți că a sosit momentul pentru a vă înscrie la un curs de limba engleză pentru începători!

Să luăm o altă situație acum!

Tocmai ați fost acceptați în cadrul unei organizații multinaționale.

La interviu, nivelul de limbă engleză și germană solicitat, a fost bun, însă când ați început activitatea, ați realizat că nu vă ridicați la standardele impuse de către angajator.

Și în acest caz, ori renunțați ori alegeți să investiți în cursuri de engleză pentru afaceri și cursuri de limbă germană.

https://twinklestar.ro/cinci-lucruri-pe-care-e-nevoie-sa-le-cunosti-inainte-de-a-incepe-cursurile-de-limba-germana/
https://twinklestar.ro/cinci-lucruri-pe-care-e-nevoie-sa-le-cunosti-inainte-de-a-incepe-cursurile-de-limba-germana/

Pe piață există o variată gamă de oferte!

Dar cum să o alegeți pe cea mai potrivită și care oferă cele mai multe avantaje, cum ar fi: posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limbă engleză cu recunoaștere internațională, valabilitate permanentă etc.?

Și dacă mai este și partener de excepție al Cambridge Assessment English, departament al Universității Cambridge, ce părere aveți?

O instituție care, prin centrele sale autorizate din întreaga lume, ajută milioane de oameni să învețe limba engleză, facilitându-le astfel accesul la o viață plină de oportunități personale și profesionale, este deja ceva excepțional!

Va fi o investiție care vă va aduce câștig multiplu!

Alegerea cea mai potrivită în satisfacerea tuturor cerințelor de mai sus este Twinkle Star!

Twinkle Star – unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România, având peste 12 ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English.

După cum mărturisește chiar doamna Ruxandra Rață-Bucevschi, managerul companiei, ideea Twinkle Star a luat naștere în timpul facultății acesteia. Pe atunci preda limba engleză copiilor de grădiniță.

Observând lipsurile resurselor didactice, dar și cât erau de limitate posibilitățile unei evaluări specifice acelei vârste, a decis că trebuie să acționeze.

Plecând din acest punct a început să caute soluții.

În acest mod a ajuns să descopere Cambridge Young Learners of English, o certificare lingvistică internațională, cu o lungă tradiție în oferirea unei educații de calitate.

https://twinklestar.ro/centrul-de-pregatire-pentru-examene-cambridge-english-twinkle-star-iasi-a-primit-distinctia-gold-preparation-centre-2021/
https://twinklestar.ro/centrul-de-pregatire-pentru-examene-cambridge-english-twinkle-star-iasi-a-primit-distinctia-gold-preparation-centre-2021/

Începutul a fost reprezentat de 14 candidați ce au obținut un succes deosebit, reușita lor fiind motivația necesară de a continua să meargă pe acest drum.

Energia strălucitoare a reușitei a inspirat-o și în alegerea numelui, Twinkle Star (Stea Sclipitoare).

https://www.facebook.com/page.twinkle.star/photos/10158052196407447
https://www.facebook.com/page.twinkle.star/photos/10158052196407447

Numărul celor 14 cursanți s-a mărit, iar odată cu trecerea timpului au devenit câteva mii!

Cărui fapt s-a datorat această reușită?

Dorința de a schimba lucrurile, profesori de excelență, învățarea limbii engleze cu plăcere, prin noi tehnici și materiale moderne, dar și prin evaluări corecte!

Accesând site-ul, veți putea descoperi singuri că este cel mai bun centru de pregătire de cursuri Cambridge. Metodele de predare sunt interactive, aveți posibilitatea de a participa la simulări ale examenelor în vederea maximizării rezultatelor etc.

Să nu uităm faptul că este și centru autorizat de examene Cambridge, o mențiune foarte importantă pentru cei care vor să folosească diploma obținută și în afara țării!

De asemenea, Twinkle Star s-a adaptat într-un mod eficient perioadei pandemice, oferind cursanților posibilitatea de a urma cursurile de limba engleză online. Dar și pentru celelalte cursuri s-a adoptat aceeași metodă.

În plus, este un centru deschizător de drumuri, fiind primul din țară ce oferă profesorilor de limba engleză oportunitatea de a obține calificările recunoscute internațional, precum:

  • CELT-P (Certificat în Predarea Limbii Engleze – Primar) și
  • CELT-S (Certificat în Predarea Limbii Engleze – Secundar).

Twinkle Star este renumit și pentru organizarea Summer Fun – Școala de vară, atât pentru tiny stars, cât și pentru little și young stars.

https://twinklestar.ro/beneficiile-invatarii-limbii-engleze-de-la-varste-fragede/
https://twinklestar.ro/beneficiile-invatarii-limbii-engleze-de-la-varste-fragede/

Centrul Twinkle Star crede în educație și în puterea acesteia de a construi viitorul celor cărora le trec pragul, indiferent de vârstă!

Dacă v-am trezit dorința de a vă reîntoarce la „școală,” alături de cei mai buni profesori, nu ezitați să ne contactați:
– prin Formularul de contact (în secțiunea Contact de pe site),
– scriind la adresa de email office@twinklestar.ro ,
– luând legătura cu una dintre filialele noastre: Iași: telefon 0371 504 305 ;Botoșani: telefon 0799 177 077 ;Piatra Neamț: telefon 0371 504 305,

Te așteptăm să devii membru al grupului nostru de excelență!

Surse:

– site Twinkle Star https://twinklestar.ro/

– poze și informații preluate de pe Twinkle Star și pagina de Facebook Twinkle Star

https://www.facebook.com/page.twinkle.star/photos/a.437712802446/10157799337467447/
Twinkle Star-centru lingvistic de excelență

 

 

 

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 5 / 5. Număr voturi: 1

Nu există voturi! Votează primul.

Bună! Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu. Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger. Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog. Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul. Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email. Mentiuni importante: Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.