Animale de companie,  Blog

P.S.: Arancino, nu mai suportăm lumina artificială!

4.3
(6)

Dragul mamii,

Toată suferința prin care treci de aproape două luni m-a determinat să reflectez mult asupra adevăratelor cauze.

Arancinel, nu este prima dată când atingem acest argument. Și, cu toate acestea, evenimentele din ultima perioadă mi-au demonstrat că eu n-am înțeles nimic, iar tu nu m-ai ascultat.

M-am tot întrebat de ce voi animăluțele vă încăpățânați să ne salvați?
Ajungeți în viețile noastre in diferite moduri, dar voi sunteți cei care ne alegeți de fiecare dată. Aveți o misiune precisă și ajungeți de multe ori să vă transformați în kamikaze doar pentru a aumenta și mai mult semnalele de alarmă.

Dar, puiul meu și dragi animăluțe din lumea asta, voi nu vedeți că noi suntem orbi și surzi? Că prea puțini dintre noi ajung să dea curs semnalelor voastre?

Vă plângem, suferim alături de voi atunci când sunteți bolnăviori, încercăm, din punctul nostru de vedere să facem tot ce putem pentru a vă salva, când, de fapt, trebuie să ne salvăm pe noi pentru a evita ca voi să ajungeți în aceste situații atât de dureroase!

Poate, unii dintre noi, intuim că durerea voastră este cauzată de noi. Cu toate acestea, suntem prea lași, prea comozi, prea înfricoșați de a schimba lucrurile. Preferăm să ne continuăm drumul schimbând mască după mască, afundându-ne în durerile fizice și sufletești, în stresul cotidian, și în eterna agonie, mințindu-ne că facem ce trebuie pentru că așa este viața. Că suntem datori să continuăm același parcurs al celor dinaintea noastră, că este imperativ necesar să rămânem în continuare în peștera creată de către străbuni.
Am comite un sacrilegiu, am putea fi repudiați, judecați în mijlocul cavernei dacă am decide să fim diferiți. Dar pentru voi cuvântul “diferit” înseamnă salvare!

Și așa precum noi ne încăpățânam să nu ieșim de acolo și voi vă încăpățânați să suferiți și să vă dați viața pentru noi!

Raza mea de soare, Sunshine, nu merităm asta, crede-mă pe cuvânt! Ori prea puțini dintre noi merită acest sacrificiu! Nici măcar nu știm să vă prețuim!

De câte ori acești bipezi pe care voi ajungeți să-i iubiți atât de mult, n-au trecut pe stradă fără să vă observe? De câte ori aceștia nu v-au făcut rău cu bună știință? V-au abandonat atunci când ei sau copiii lor s-au plictisit de voi ori atunci când v-ați îmbolnăvit!  V-au omorât sau v-au lăsat pradă ghearelor morții, fără pic de milă!
Și atunci, de ce?
Nu merităm asta, nu meritați asta!

La fel ca și alții, sufletul meu drag, atât eu cât și tati tău nu suntem mai prejos! Și chiar dacă nu am făcut rău animăluțelor, ți-am făcut ție rău prin energia noastră negativă, prin durerea, oboseala fizică și psihică pe care o emanăm!
Noi suntem doi, tu ești unul singur!

Oricât ai vrut, această misiune este prea dificilă pentru tine, puiul meu drag! De aceea, mami tău te roagă din toată inima să te vindeci, să lupți pentru viața ta, iar eu voi încerca să mă țin de promisiunea pe care ți-am făcut-o!
Nu vreau să te mint: nu, nu am niciun plan în acest moment! Nu știu cum și ce trebuie să fac să ajung să mă țin de cuvânt. Însă, tot chinul tău de până acum merită orice încercare și demers!

Arancinelul meu iubit, tu trebuie doar să te vindeci! Restul lasă pe seama noastră! Avem nevoie de tine, dar nu pentru a fi salvați, ci avem nevoie ca tu să fii încă fizic și sănătos lângă noi. Avem de construit încă o mulțime de amintiri și clipe minunate împreună!

Nu suntem demni de tine, știm amândoi asta, cu toate acestea, te iubim! Iubirea noastră este greu de descris în cuvinte…

Este acel moment în care îți vine să te așezi în genunchi în mijlocul străzii și să urli cât te țin plămânii aceste două cuvinte umane, să le urli până la epuizare, dar ele să continue să ardă și mai tare și să îți umple inima!
Așa te iubim noi, puiul meu drag! Mult, mult, mult, infinit de mult!
Nu te sacrifica pentru noi, Arancino!
Pe mine nu mă interesează că asta e misiunea ta! Și dacă noi doi nu suntem cei care vor ieși din peșteră, fii tu cel curajos! Solicită sau încalcă legea voastră universală, fii tu cel diferit și rămâi alături de noi, sănătos și plin de viață!
Sacrificiul tău nu ne va salva, dimpotrivă, ne va arunca într-o suferință similară infernului și ne va determina să ne închidem și mai tare în noi. Durerea ne va provoca răni ce nu vor putea fi vindecate și oricare animăluț ar mai intra în viața noastră, ar avea același drum! Va duce o muncă de Sisif cu două suflete văduvite și deja pierdute!

Luptă mami, luptă cum poți și știe inimioara ta mai bine! Noi suntem lângă tine și te vrem din nou lângă noi, între noi, cântându-ne cea mai frumoasă melodie din această lume: torsul tău, raza mea de soare, bucuria și lumina casei și vieții noastre!

Mami și tati vor face tot posibilul să se țină de cuvânt!

Într-un fel sau altul, vom reuși să ne respectăm promisiunea!

Te iubim infinit și ne este dor de tine!

Întoarce-te sănătos acasă pentru ca lumina artificială nu ne este îndeajuns!

Cu multă dragoste,
Mami tău! 🐈♥️

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 4.3 / 5. Număr voturi: 6

Nu există voturi! Votează primul.

Bună!Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu.Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger.Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog.Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul.Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email.Mentiuni importante:Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.