img 1461
Personal

Naufragiul – frânturi de imaginație

5
(5)

Întunericul se lasă ușor peste ceața lăptoasă a Mării Adriatice.

Valurile se îngrămădesc grăbit spre țărm purtând cu ele speranțele celor care cu câteva clipe în urmă au privit acea bucată de pământ…

A fost îndeajuns un curent apărut din imensitatea mării pentru ca viețile și visele lor să fie spulberate și îngropate în adâncul unor ape neprielnice.

*

Cuprins

Un deal și ochii unui copil au fost singurii martori ai acestei dispariții.

Era prea departe să audă strigătele disperate de ajutor, dar îndeajuns de aproape pentru a vedea mâini și brațe ce încercau să se ridice și să lupte cu materia ce li s-a strecurat încet încet în plămâni…

A privit dar fără să înțeleagă ce se întâmplă… doar un glas dinlăuntrul trupului micuț i-a șoptit că acolo și-au dat întâlnire Marea și Moartea iar miza jocului lor, a fost acea barcă.

**

Noaptea se adâncește, dar copilul este încă pe deal privind finalul unui trist spectacol.

Din loja Naturii cuprinde cu ochii marea scenă a vieții și a morții, întunericul amestecat cu ceața zilelor unei primăveri târzii. Auzul îi este învăluit de sunetul mării, acum sătulă după cina ce tocmai a primit-o.

Căușul mâinilor prind aerul ce îi alunecă printre degete, dar înțepându-l cu răcoarea sa…

Stă nemișcat și cu fiecare minut ce trece, devine una cu dealul său în eternitatea unei nopți de primăvară târzie!

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 5 / 5. Număr voturi: 5

Nu există voturi! Votează primul.

Bună! Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu. Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger. Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog. Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul. Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email. Mentiuni importante: Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: