Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte!
Astrologia - știința sufletului

Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte!

4
(8)

Intro

Atunci când Roata Timpului se învârte nu există nici început și nici sfârșit. Există cicluri continue ce se succed. Exact ca în Natură. Doar că aceste cicluri, pentru noi oamenii creează amintiri, amintiri ce devin povești. Povești ce revin la viață, doar că sub o altă formă. Povestite cu alte cuvinte, cuvinte adaptate vremurilor noastre.

Și vom începe a așterne primele rânduri a unei noi povești odată cu 1 Martie 2023!

Lună care va deschide calea unor schimbări deosebite, importante.

Schimbări pe care, într-un fel sau altul, le așteptam cu toții de foarte mult timp.

Planetele care vor redefini viețile noastre sunt Saturn care trece în Pești pe 7 martie și Pluton care trece în Vărsător pe 23 martie. Dar asta nu este tot, chiar și Marte, planeta energiei, voinței și capacității de luare a deciziilor, părăsește zodia Gemenilor pe 25 martie pentru a trece în Rac. Totul se schimbă și încetul cu încetul prinde contur un scenariu diferit, format din oameni, situații și puncte de vedere noi.

Puterea saturniană va fi resimțită cel mai mult de către nativii cu marcaj mutabil în harta natală, adică: Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii. Aceștia, pe parcursul celor trei ani cât Saturn va sta în semnul Peștilor vor primi lecții importante și vor fi supuși la diferite teste.

În ceea ce privește influența plutoniană, aceasta va fi resimțită intens de către nativii cu marcaj fix în harta natală: Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii. Până în 2044 cât Pluton se va afla în semnul Vărsătorului, zodiile mai sus menționate se vor simți exact ca într-un montagne russe. Hades, zeul Infernului, îi va supune la transformări radicale.

Cât despre Marte, efectele vibrațiilor sale îi va viza în mod direct pe nativii cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Zeul războiului îi va impulsiona și ambiționa și mai mult pe aceștia în viața de zi cu zi.

După cum se poate observa, niciuna dintre zodii nu scapă! Rând pe rând, vom scrie, cu toții, o nouă legendă. Legendă ce va dăinui și va servi drept învățătură urmașilor noștri!

Cadrul astral general al lunii Martie 2023

Lista de mai jos ne confirmă și, în același timp, ne prezintă teme cu totul noi.

 • 02/03: Venus (Berbec) conjuncție cu Jupiter (Berbec)
 • 02/03: Saturn (Vărsător) conjuncție cu Mercur (Vărsător)
 • 03/03: Mercur iese din Vărsător și intră în Pești până în data de 18/03
 • 03/03: Venus (Berbec) conjuncție cu Chiron (Berbec)
 • 07/03: Saturn lasă Vărsătorul și intră în Pești la ora (Ro) 15:34 unde va sta până în data de 14/02/2026
 • 07/03: Luna Plină în semnul Fecioarei
 • 15/03: Marte (Gemeni) cuadratură cu Neptun (Pești)
 • 16/03: Soare (Pești) conjuncție cu Neptun (Pești)
 • 16/03: Mercur (Pești) conjuncție Neptun (Pești)
 • 16/03: Soare (Pești) careu Marte (Gemeni)
 • 16/03: Venus (Berbec) careu cu Pluton (Capricorn)
 • 17/03: Mercur (Pești) cuadratură Marte (Gemeni)
 • 17/03: Soare (Pești) conjuncție cu Mercur (Pești)
 • 20/03: Echinocțiul de Primăvară la ora (Ro) 22:24
 • 21/03: Soarele părăsește semnul Peștilor, intrând în Berbec
 • 21/03: Luna Nouă în Berbec
 • 23/03: Pluton intră în Vărsător la ora (Ro) 14:14 unde va sta, pentru început, până la data de 11/06
 • 25/03: Marte, după 7 luni părăsește semnul Gemenilor, intrând în Rac la ora (Ro) 13:45
Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte!

Aspecte și tranzite importante: oare cum ne vor influența?

Martie – Luna cea mai semnificativă a anului 2023

Începând cu 02/03 urcăm în caruselul emoțiilor astrale.

Pe de-o parte conjuncția dintre cei doi benefici, Venus (Micul Benefic) și Jupiter (Marele Benefic) sub semnul noilor începuturi, Berbecul, ne invită la iubire, la romantism. Este o conjuncție rară și ar fi bine să profităm deoarece ne vom mai întâlni cu aceasta abia prin 2036.

Această conjuncție este atât de darnică, de ofertantă, romantică… exact cum ar fi trebuit să fie Valentines Day sau Dragobetele!

Ce putem face în această zi/perioadă?

În primul rând, conjuncția se va încheia undeva pe 08/03, deoarece Venus grăbită îl va lăsa în urmă pe Jupiter și oricum va scădea în intensitate după data de 02/03.

În această zi-inimioară trebuie să facem în așa fel încât să ne acordăm prioritate, să ne alintăm! Oricum Berbecul  vorbește despre iubirea de sine, dar noi cum suntem persoane cu conștiința evoluată vom ști să inițiem și să share-uim bucuria și iubirea atât față de noi, cât și pentru cei din jurul nostru.

De asemenea, Venus în întâlnirea sa cu Jupiter va favoriza și:

 • Propuneri pe care să le facem partenerilor astfel încât să ieșim din monotonie și cotidian: plimbări, cinema, teatru, excursii pentru cei care pot lucra și în smartworking… dar nu știu ce fel de excursie va fi când va trebui să fiți non stop online.
 • Pentru cei interesați să urmeze diverse cursuri, webinarii sau alte întâlniri, acum au ocazia să mai descopere bucățele din ei și în același timp să și socializeze
 • Zi benefică și pentru cei care se află într-o relație de tip montagne russe și au decis că merită să facă pace… va fi pace dar și cu ceva artificii, cadou de la Jupiter

Tot în data de 02/03 (joi) undeva pe la 10:44, o altă conjuncție se va ivi pe bolta cerească, cea dintre Saturn, bau-bau-ul zodiacului și Mercur, năstrușnicul zeu mesager, sub semnul Vărsătorului.

Ei bine, această conjuncție ne va determina să punem în practică ceea ce am învățat în ultimii 3 ani, dar cu limitări și dificultate, căci altfel dacă nu ar interveni Saturn ce ne-am face noi?

Vom fi nevoiți să răspundem la întrebările saturniene sub înfundatele râsete mercuriene:

 • Ne-am maturizat din primăvara anului 2020 când Saturn s-a așezat comod în Vărsător? Dacă da, în ce fel?
 • Care sunt și unde se văd roadele acestei maturizări?
 • Am învățat să ne detașăm? Să înțelegem că rezultatele acțiunilor noastre, consecințele se pot repercuta și asupra celorlalți?

Vă sfătuiesc să începeți să căutați răspunsurile la aceste întrebări și să nu lăsați să se vadă că “porcul a fost îngrășat în Ajun”….

Atât Saturn cât și Mercur se pregătesc să iasă din zodia Vărsătorului și nu vor să plece de aici până nu pun la punct ultimele detalii, până nu lasă ultimele dispoziții.

Chiar dacă această conjuncție ne va oferi un aer mai rigid, vom fi mai aricioși, îndărătnici să nu uităm că ne aflăm și sub umbrela conjuncției dintre Venus și Jupiter. Doi benefici contra unui malefic și al unui hermafrodit (Mercur).

 • Care dintre echipe va câștiga?

Depinde doar de noi să găsim înțelepciunea și echilibrul în această situație!

Astrele ne dau dar nu ne bagă în traistă! Suntem pe cont propriu!

Și provocările continuă:

În data de 03/03 Mercur iese din Vărsător și se stabilește în Pești până în data de 18/03, sugerând să ne folosim de creativitate, să pornim de la vise pentru a ne dezvolta ideile, planurile, proiectele.

Ce altceva ne mai aduce această nouă energie?

În primul rând, ne “dezbrăcăm” de răceala și detașarea Vărsătorului pentru a “îmbrăca” pelerina visătorului.

Cum necum, unii dintre noi, mai ales cei cu marcaj puternic de Pește în astrogramă, vom căuta să evadăm din realitate. Mai apoi, vom trăi zilnic cu frica că va cădea drobul cu sare. Plângăcioși, înfricoșați, negativi, vulnerabili o vom duce într-o continuă victimizare. Cine va îndrăzni să vină cu exemple gen “se poate și mai rău”, vă anunț de pe acum că își va răci gura de pomană!

Dar… să nu îl judecăm pe Mercur atât de dur pentru că aduce și beneficii!

Menționam la început creativitatea și imaginația. Mai apoi, sensibilitatea de a vedea dincolo de cotidian, șansa de a ne conecta la ceva mai presus de noi, Peștii – spiritualitatea, Divinitatea indiferent de numele pe care îl poartă!

03/03: se pare că și această zi precum cea precedentă ne pune pe jar căci vom mai avea parte de o altă conjuncție: cea dintre Chiron „Vindecătorul Rănit” și Venus (Micul Benefic) tot în Berbec.

Chiron ne va învăța că nu este deloc util și benefic să continuăm să stăm în relații/parteneriate toxice.

 • Oare cât de greșit ne-am ales partenerii? (valabilă întrebarea pentru toate domeniile).
 • Oare ne cunoaștem cu adevărat standardele?

Dacă vom fi sinceri cu noi vor veni și răspunsurile, dar și deciziile… neplăcute pentru cei care nu au știut să ne prețuiască.

Așa este însă cel mai bine!

Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul!

Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte! - https://www.freepik.com/free-vector/moon-ornamental-background-with-butterflies_1087821.htm#query=Full%20Moon%20of%20Worms&position=12&from_view=search&track=robertav1

Și ajungem la data de 07/03/2023.

Două evenimente importante vor avea loc acum:

 • Luna Nouă din Fecioară cunoscută și sub denumirea de “Luna Viermilor” sau „Luna Corbilor”
 • Reîntoarcerea după 29 de ani a lui Saturn în semnul Peștilor

O să vă dezvălui doar puțin despre aceste două evenimente pentru a le înțelege importanță. La timpul potrivit, veți găsi și celelalte detalii “picante” despre acestea 😊.

Luna Plină sau “Luna Viermilor” din Fecioară

Așadar, Luna Plină în Fecioară coincide cu intrarea lui Saturn în Pești.  Acum putem recunoaște îndoiala și credința ca două fețe ale aceleiași monede.

Înalte abilități organizatorice și analitice mărturisesc capacitatea de a controla situația. Odată cu “Luna Viermilor” în semnul Fecioarei, apare o înțelegere a scopului final, tot ce este de prisos dispare din viață.

Sub influența semnului de pământ și a planetei sale conducătoare, Mercur, oamenii devin mai disciplinați și mai curioși. Gândurile și eforturile sunt îndreptate spre obținerea de rezultate: fiecare detaliu merită atenție.

În Luna plină a Fecioarei, deciziile importante sunt luate în mod necesar, în ciuda dificultăților. Există putere, încredere în sine și capacitate de muncă. Acesta este momentul potrivit pentru a face ajustări în viață. Cu o alocare adecvată a resurselor, va fi cu siguranță posibil să ne realizăm planurile.

Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte!

SATURN: reîntoarcerea după 29 de ani în semnul Peștilor

Zeul Universului, Kronos în mitologia greacă, Stăpânul Timpului, Lordul Karmei, cât și al Dharmei, Marele Malefic și Profesorul Zodiacului.

Pe 07 martie 2023, Saturn își va încheia călătoria începută în semnul Vărsătorului pentru a se reîntoarce, după 29 de ani, în semnul Peștilor, unde va sta până pe 13/02/2026.

Trebuie amintit că, tranzitele lui SATURN sunt de o importanță vitală în viața noastră și că de fiecare dată creează o cotitură și un nou ciclu în existențele noastre, cu o durată de 29 de ani.

Efectele tranzitelor saturniene trebuie întotdeauna evaluate diferit, în funcție de:

 • vârsta pe care o avem în aceste perioade
 • de nivelul de conștientizare atins

Toate acestea pe lângă celelalte valori astrale concurente prezente atât în harta natală cât și în celelalte tranzite.

Pentru persoanele cu o puternică înrădăcinare în prezent, în „aici și acum”, fie că sunt inițiați, treziți sau chiar iluminați, orice tranzit saturnian reprezintă întotdeauna o experiență sau o oportunitate evolutivă benefică de experimentat. De fapt, tranzitul lui SATURN reprezintă o oportunitate irepetabilă pentru cei care doresc să întâlnească schimbarea. În schimb, pentru cei care nu doresc absolut deloc să-și părăsească zona de confort, chiar dacă este neproductivă și dăunătoare va fi simțit  ca un adevărat cutremur.

Saturn, planeta maturității și a alegerilor conștiente, se va mișca între 0 și 7 grade Pești, un semn zodiacal care se ocupă de toate lucrurile imateriale, creative și spirituale, magice sau romantice.

Semnul Pești este un semn de apă și tinde să fie sensibil, empatic, intuitiv, dar și confuz, haotic, indecis.

Saturn în Pești va avea un efect stabilizator și structurant asupra energiei Peștilor iar acțiunea acestuia va fi percepută mai mult de semnele mobile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) ale primului decan, care vor fi îndemnate să-și asume responsabilitatea pentru lumea lor emoțională, devenind mai critici și raționali cu privire la ceea ce generează confuzie sau iluzie.

Cu Saturn în Pești nu va mai fi loc pentru relații confuze, ambigue, unde domnește haosul, indecizia sau, în cel mai rău caz, minciunile! Acest tip de situație va ajunge la capăt: ceea ce va rămâne în picioare se bazează pe un sentiment autentic însoțit de dorința de structurare și consolidare.

Saturn în Pești va face, de asemenea, posibilă vindecarea rănilor vechi ale trecutului și abandonarea tuturor acelor situații în care ne simțim „victime”.

Așadar, pentru semnele mobile ale zodiacului, anul 2023 este anul deciziilor importante.

De asemenea, Saturn mai este asociat și cu frontierele personale și sociale. Atâta timp cât va sta în semnul Peștilor, sarcina lui va fi să dizolve, topească și să depășească formele pământești, invitându-ne să clarificăm relația personală cu spiritualitatea și credința.

În această perioadă va avea uneori tendința să ne impună o anumită rigoare în credință și chiar să ne supună la izolare. Izolare pentru a ne oferi șansa și posibilitatea de a ne reîntoarce precum Fiul risipitor către Divinitate.

Aceia dintre noi care vor reuși să-și învingă fricile și vor urma indicațiile saturniene vor fi răsplătiți.

Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte!

Urmează mijlocul lunii martie, încărcat de aspecte planetare.

Le vom analiza pe toate în previziunile săptămânale, în articolul prezent voi face doar un mic rezumat.

Pe 12/03, Jupiter se va întâlni cu Chiron, amândoi în Berbec.

Acum, rănile vechi pot durea și necesită o atenție specială.

Conjuncția dintre Jupiter și Chiron ne întreabă dacă mai are sens să luptăm pentru ceva din trecut.

Pe 15/03, cuadratura dintre Marte din Gemeni și Neptun din Pești. Pe 16/03  și Soarele și Mercur îl prind din urmă pe Neptun, făcând cuadraturi la Marte din Gemeni.

Toate aceste aspecte nu tocmai plăcute le veți resimți prin senzații de slăbiciune, lipsă de energie și de chef, dar pot crea și momente în care adevărurile ies la suprafață, deoarece este aproape imposibil să vă mai prefaceți că totul este bine.

Cel mai indicat ar fi să profitați de această perioadă pentru a vă retrage din tumultul vieții. Petreceți mai mult timp cu voi înșivă, întoarceți-vă către interiorul vostru.

Tot în această perioadă, Venus va face cuadratură cu Pluton și după aceea va schimba semnul, intrând în Taur.

Aspectul acesta indică faptul că în viață există mai mult decât doar câștig personal.

Pe 20/21 martie, Soarele intră în Berbec. Este echinocțiul și începutul astrologic al anului.  Concomitent, Luna Nouă subliniază și ea acest nou început.

Așadar, ceea ce vom iniția în aceste zile va da roade semnificative până la finalul lui 2023.

Trebuie să avem claritate și precizie atunci când ne vom lansa intențiile. Doar în acest mod ajutăm Universul să ne înțeleagă!

Și ajungem la data de 23/03 când vom trăi un eveniment astrologic istoric!

Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte!

PLUTON: după mai bine de două secole (1778-1798) revine în zodia Vărsătorului

În 23/03, Pluton pășește, oarecum timid, în zodia Vărsătorului.

Pluton reprezintă Regenerarea, „Glanda Pineală a Sistemului Solar”, Funcția Arhetipală a lui Thanatos. Planetă transpersonală de o importanță fundamentală în analiza ciclurilor istorice.

În cursul anilor 2023/2024 va începe poate unul dintre cele mai semnificative evenimente astrale ale timpului nostru: întoarcerea lui Pluton în semnul Vărsătorului. Ultima dată s-a aflat aici în perioada Revoluției Franceze.

Însă Pluton doar va sonda puțin zodia Vărsătorului în acest an, stând momentan aici doar până pe 11/06/2023.

Abia la finalul anului 2024 va părăsi definitiv semnul rigidului Capricorn.

Cu toate acestea, între 23/03 și 11/06/2023, Pluton ne va oferi un mic aperitiv a ceea ce se poate întâmpla în următorii 20 de ani (2044), privindu-ne cum ne manifestăm de la gradul 0 Vărsător.

Pluton sau planeta pitică, fiind o planetă generațională (acționează asupra colectivităților).

În 2008 a intrat în Capricorn și a constituit o adevărată provocare pentru zodiile cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) care au trebuit să lucreze la identitatea lor, la temerile lor, la condiționarea lor. Un proces obositor, dar necesar, care pentru semnele cardinale a însemnat depășirea unor limite personale și re-contactarea puterii personale.

Acum însă această muncă, acest efort va fi transferat zodiilor fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care în următorii ani vor trebui să învețe să renunțe la obiceiurile, comportamentele și situațiile care dăunătoare, toxice, statice, care nu duc la niciun rezultat.

De asemenea, cuvântul CHEIE al lui Pluton în Vărsător este revoluție. Începând de acum și în anii ce vor urma, vom asista la o adevărată reformă a structurilor sociale.

Și dacă ne gândim că ultimul tranzit al lui Pluton în Vărsător, între 1778 și 1798, a dus la schimbări în ordinea socială, inclusiv Revoluția Industrială și Revoluția Franceză, ar trebui să ne așteptăm la adevărate revoluții sociale și culturale.

Pe parcursul acestor două decenii cât va sta în Vărsător, înțelegerea noastră asupra calităților acestui semn zodiacal se va schimba semnificativ.

De fapt este vorba despre viziunea și ideile pe care le avem despre lumea noastră. Despre opiniile noastre legate de libertatea personală și despre obligațiile pe care ar trebui să le avem față de comunitate.  Dar și relațiile noastre cu tehnologia fac, de asemenea, parte din lista de subiecte a Vărsătorului, în special internetul.

Fiind o Planetă Transpersonală, nu trebuie să uităm că eficacitatea la nivel individual trebuie corelată cu gradul de conștientizare atins, precum și cu prezența altor factori astrali concurenți.

Din alt punct de vedere, Pluton, zeul lumii subterane, ne va conecta și cu/și la zonele inconștiente ale psihicului nostru, cerându-ne să le integrăm.

În acești 20 de ani, misiunea lui Pluton este să distrugă ceea ce nu este vital în viețile noastre! Distruge pentru a reconstrui!

Nu trebuie subestimat, deoarece tinde să-și lase amprenta ori de câte ori intră pentru prima dată într-un semn zodiacal.  Prin urmare, nu ar trebui să fim surprinși dacă va fi ceva agitație în zilele din jurul zilei de 23 martie.

Nu vom apuca bine să ne dezmeticim după intrarea istorică a lui Pluton în Vărsător, căci va urma Marte care a ajuns și el la termen în zodia Gemenilor.

Martie 2023 – NEW AGE: Nimic nu va mai fi ca înainte! - https://www.freepik.com/free-vector/bright-star-planet-ring-asteroids-around_6538803.htm#page=3&query=planet%20of%20mars&position=9&from_view=search&track=robertav1

Marte - Zeul Roșu al Războiului

MARTE, Zeul Roș al Războiului, forța, funcția arhetipală a acțiunii, voința, abilitatea de a interacționa cu mediul înconjurător, sexul pe 20 august 2022 a început o lungă călătorie (cu o durată neobișnuită de 7 luni caracterizată de retrogradarea planetei) în Semnul Gemenilor (Castor și Pollux),  care se va încheia pe 25 martie 2023.

Martie marchează și încheierea tranzitului lui Marte în Gemeni, care a început pe 20 august anul trecut și care ne-a făcut să ne confruntăm cu limitele de comunicare de mai multe ori.

În retrograd (sfârșitul lunii octombrie 2022), și contemporan cu careul cu Neptun, Marte în Gemeni, s-ar fi putut manifesta sub forma unei comunicări indirecte, distorsionate sau înșelătoare, care prin alterarea realității a generat iluzii și așteptări neîmplinite la alții. Ar fi eronat să afirmăm că acest lucru a fost făcut cu rea-credință, dar încrucișarea dintre Marte în Gemeni și Neptun în Pești a dat naștere la un anumit caracter duplicitar în oameni.

Pe scurt, motivațiile nu au fost întotdeauna „pure”. Indecizia, relațiile duble,  o atitudine volubilă au fost alte manifestări ale tranzitului.

Soluția pozitivă?

Dacă așa cum se spune „necesitatea face virtutea” nu există nicio îndoială că, în fața unor dezamăgiri, mulți dintre noi au fost nevoiți să adopte o atitudine mai detașată și mai rațională față de anumite situații și să dezvolte o mai mare adaptabilitate.

Marte în Gemeni ne-a cerut și să învățăm să lucrăm inteligent, să găsim o modalitate mai perspicace de a ne vinde ideile. Este mai mult o energie mentală decât una emoțională.

Acum, când Marte intră în Rac, emoțiile intră din nou în joc, iar acțiunile și deciziile sunt conduse mai mult de emoții.

Marte în Rac nu este la fel de experimental și intelectual ca Marte în Gemeni, dar este un Marte care trebuie să aibă experiențe intense din punct de vedere emoțional.

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) ar putea avea nevoie să depășească un blocaj emoțional sau să simtă nevoia de a recrea o conexiune emoțională cu cineva sau ceva din trecut.

Deși Marte se află într-un semn nefavorabil pentru el, Racul este totuși un semn cardinal, care reprezintă un început, un salt, o acțiune.

Așadar, vom întâlni un Marte sensibil, intuitiv, ușor capricios care, după atâta rătăcire, își dorește să plece acasă, căutând o îmbrățișare reală, o privire caldă, acel gen de căldură cu care Marte în Gemeni ne-a dezobișnuit.

În semnul Racului, Marte va fi nevoit să învețe să-și înfrâneze agresivitatea.

Până la sfârșitul lunii, Venus este în conjuncție cu Uranus în Taur, iar Luna este în opoziție cu Pluton. Să nu uităm faptul că, deja Venus se va muta în Taur în 17/03. Cu Afrodita poziționată la ea acasă, parcă vom simți nevoia să lăsăm armura pentru comoditate, senzualitate sau pentru a fi mai aproape de cei dragi nouă!

De asemenea, poate deveni evident că anumite nevoi și dorințe nu mai sunt în concordanță cu vremurile pe care le trăim. 

Va fi nevoie să ne implicăm cu toții în procesul de schimbare și de a da o mână de ajutor în crearea viitorului.

Orizontul evenimentelor contemporan este presărat cu singularități astrale și este un indiciu al evenimentelor epocale.

Nimic nu va mai fi ca înainte!

Marile conjuncții din Capricorn din 2020, din Vărsător din 2021 și din Pești din 2022 sunt urmate de noi direcții și noi începuturi.

Și am ajuns la final!

O lună provocatoare ne așteaptă, dar plină de oportunități dacă vom adopta atitudinea potrivită!

Un început de primăvară care să vă împlinească și cele mai ascunse și nerostite dorințe!

Semnat: Astrum Antares

Surse foto:

 • Freepick

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 4 / 5. Număr voturi: 8

Nu există voturi! Votează primul.

Bună!Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu.Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger.Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog.Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul.Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email.Mentiuni importante:Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.