images 1
Blog

La Grande musica italiana – melodii actuale Italia 2019

4.8
(8)

După cum afirma Platon, „muzica este o lege morală. Ea dă suflet universului, aripi gândirii, avânt închipuirii, farmec tinereții, viața și veselie tuturor lucrurilor. Ea este esența ordinii, înălțând sufletul către tot ce este bun, drept și frumos.”

Iar mie îmi place muzica!

Nu am fost înzestrată cu o voce melodioasă pentru a o cânta eu însămi, însă, o ascult cu plăcere.

Faptul că acum trăiesc în Italia, am oportunitatea de a asculta și alte melodii, în afară de cele internaționale. Și da, am descoperit melodii foarte frumoase în tot acest timp, de aceea, m-am gândit să le împărtășesc și cu voi.

Începem astăzi cu una dintre melodiile participante la Sanremo 2019.

Loredana Bertè – Cosa ti aspetti da me

Loredana Bertè este o cântăreață originară din Calabria, ce s-a remarcat în peisajul muzical italian al anilor *70.

Datorită personalității sale vocale și de interpretare, este cunoscută și ca Regina Rock-ului Italian.

De-a lungul carierei sale muzicale, a scos 17 albume și a vândut peste 7 milioane de discuri în întreaga lume.

Este o cântăreață non-conformistă, dar vocea ei cucerește.

Ce părere aveți despre această melodie?

De la 1 la 5, ce notă ar merita?

Surse:

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 4.8 / 5. Număr voturi: 8

Nu există voturi! Votează primul.

Bună!Eu sunt Lelia Iancu și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu.Aici veți descoperi activitatea mea atât ca freelance blogger, copywriter, scriitor cât și ca proaspăt astrolog certificat 😊.Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog, unde m-am clasat mereu în Top10!Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul.Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email.Mentiuni importante:Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizite și pentru suport!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.