Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Blog,  SuperBlog,  Superblog Spring '22

Hotel Opal – cristalul ce depășește strălucirea diamantului

4.3
(6)
Cuprins - Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Cuprins – Hotel Opal – cristalul ce depășește strălucirea diamantului

1. Introducere

Cuprins

 

În ultimul timp, nopțile lui Darius se transformaseră în zile.

Îi promisese Cleliei că el se va ocupa de organizarea nunții, până în cele mai mici detalii, dar cea mai mare provocare era alegerea locației.

Clelia era născută și crescută la munte, dar pentru a-și clădi o carieră, venise în București. Alesese bine, deoarece acum ocupa funcția de director într-o companie multinațională, însă fugea de tot ce era sub 1000 de metri înălțime. Iar Darius, tocmai asupra acestui aspect dorea să-i schimbe viziunea. Să-i arate frumusețea unei uniuni pe viață, la malul mării, desculți, cu apa ce i-ar fi atins poalele rochiei de mireasă. Orchestră să le fie cântecul pescărușilor și valurile Mării Negre, ce s-ar fi lovit de mal pe diferite tonalități.

 

 

Și nu doar Cleliei, ci și tuturor invitaților ce erau copii ai munților!

Dar oare care putea fi cea mai potrivită locație?

Un hotel la mare poziționat într-un loc feeric, dar care să ofere în același timp și toate facilitățile organizării unor astfel de evenimente la mare.

 

Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Sursă foto – Hotel Opal

 

Tot răsfoind paginile de internet, ajunsese să cunoască litoralul românesc pe de rost! Totuși, nimic din cele aflate, nu îl făcuse să exclame „EVRIKA!”

Încercă să fure moșului Ene puțin praf de somn, astfel încât să poată avea mintea limpede. Se chinui mult până când Morfeu se îndură de strădaniile lui și-i trimise în vis o frumoasă piatră de opal în culorile curcubeului.

Se trezi la miezul nopții cu un singur gând în minte – piatra de OPAL.

Se repezi la laptop, căutând frenetic numele Opal pe litoralul românesc. Nu dură mult și-i apăru scris mare – „Hotel Opal – Bine ați venit la Cap Aurora!”

 

Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Sursă foto – Hotel Opal 

 

Fericit și mulțumind lui Morfeu, începu să cerceteze zona și ceea ce putea oferi Hotelul Opal pentru o nuntă la mare de neuitat.

Prima dată se axă pe locație pentru a vedea dacă aceasta putea fi ceea ce își dorea.

2. Stațiunea Cap Aurora – „Regina litoralului românesc”

Află despre stațiunea Cap Aurora că era cea mai tânără și mai mică dintre toate stațiunile de la malul Mării Negre.

Având în vedere că plănuise ca luna de miere să se desfășoare tot aici, Darius căută și opțiuni de petrecere a timpului liber.

Clelia era o fire aventuroasă, îi plăceau sporturile extreme, iubea hipismul și adrenalina. El încerca să țină pasul cu ea, îndeplinindu-i și cele mai ciudate dorințe, doar să-i vadă strălucirea ce izvora din irișii de culoarea smaraldului.

 

3. Hotel Opal – cristalul ce depășește strălucirea diamantului

 

Terasele cu deschidere spre mare, spațiile verzi, vegetația luxuriantă, locurile de relaxare și/sau pentru divertisment în aer liber… fiecare detaliu contribuia la o vacanța la mare parcă desprinsă din povești.

Și pentru copiii invitaților, locul era ideal, datorită golfurilor mici ce păreau mai curând insule tropicale în miniatură, cu zone în care adâncimea apei era foarte mică, perfectă pentru prichindei.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

De asemenea, locul de joacă special amenajat pentru aceștia în incinta Hotelului Opal era dotat cu trambuline, perete interactiv de cățărat, trasee presărate cu aventuri, jocuri și jucării, peste toate domnind veselia, distracția și relaxarea atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

 

Darius nu a avut nevoie de mai mult pentru a decide că Hotel Opal era locul ideal pentru nunta lor.

Încărcă bagajele și plecă direct spre acel colț de rai unde urma să-i ceară alesei inimii sale să îi fie alături pentru tot restul vieții.

În timp ce conducea pe Autostrada Soarelui, se gândea că până și denumirea hotelului era predestinată pentru ei.

benjamin lehman ETqXpO rLI unsplash - Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Sursă foto – unsplash.com

 

Piatra de opal, una dintre cele mai impresionante pietre semiprețioase din lume, era chiar piatra celor născuți în luna octombrie, iar ziua Cleliei era chiar atunci. Superbul și misteriosul cristal depășea până și strălucirea diamantului, având rolul de a aduce prosperitate, succes, dragoste și pace.

Staff-ul Hotelului Opal fusese foarte inspirat în alegerea acestei denumiri pentru că aceasta reflecta strălucirea locației și a zonei în care se regăsea.

4. Hotelul Opal – locul ideal pentru evenimente de neuitat

 

Ajuns la hotel, bărbatului i se confirmă fiecare poză și descriere găsită în online. Se îndreptă spre recepția hotelului pentru a afla toate detaliile necesare organizării momentului special din viața lor.

O tânără drăguță și amabilă îl întâmpină cu un surâs cald.

După o discuție amănunțită, Darius află că, pe lângă serviciile de cazare, facilitățile hotelului permiteau posibilitatea de a oferi musafirilor toate condițiile necesare pentru evenimente de neuitat, la cele mai înalte standarde.

Indiferent de tipul evenimentului: nuntă, botez, aniversare, banchet, evenimente pentru copii sau pentru evenimente corporate, precum întâlniri de afaceri, workshop-uri, training-uri, conferințe, prezentări, simpozioane, lansări de produse, gale și premiere, team building-uri  etc., Hotel Opal era în măsură să satisfacă și cele mai pretențioase cerințe.

 

 

Recomandau chiar tuturor celor ce le călcau pragul să îmbine munca cu relaxarea pentru că ar fi fost de-a dreptul păcat să nu profite de ceea ce aveau în jur.

Hotelul Opal punea la dispoziție și un restaurant pentru evenimente, cu o capacitate de de 360 de locuri la interior și 120 de locuri pe cele două terase de la malul mării, ce creau o atmosferă modernă, relaxantă și perfectă pentru organizarea oricărui tip de eveniment.

Tânăra de la recepție l-a invitat pe Darius să vadă restaurantul. Cu un decor elegant și un aer rafinat, amplasat excelent, cu terasa ce dezvăluia ochilor Marea Neagră, nu ai mai fi putut dori altceva. Tot domnișoara i-a explicat că locația putea fi aranjată, în funcție de ceea ce dorea să organizeze, iar echipa hotelului va sta la dispoziția oaspeților pentru a fi sigură că totul decurge în mod optim.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Fiind vorba despre o nuntă, Hotel Opal oferea următoarele facilități:

 

Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Sursă foto – Hotel Opal 

Această prezentare necesită JavaScript.

Lui Darius i se oferea posibilitatea de a degusta meniul, de a putea alege dintre mai multe variante, imediat după semnarea contractului.

Toți angajații hotelului îl priveau cu stimă pentru ceea ce făcea: organizarea unui eveniment atât de important, de unul singur! Era inedit, captivant și fiecare își dorea să îi vină în ajutor.

Discuția pe care o avu cu renumitul Chef bucătar al hotelului fu o adevărată revelație. Acesta îi arătă lui Darius tot felul de preparate gourmet, care se puteau încadra indiscutabil pe un meniu de restaurant cu stele Michelin.

De asemenea, având în vedere contextul pandemiei, hotelul respecta toate normele de siguranță.

 

În plus, în ultimul an, clădirea trecuse printr-un amplu proces de modernizare, totul fiind amenajat după un proiect original.

 

5. Ziua cea mare 

Conform planului, Darius trimise la București o limuzină pentru a o aduce pe Clelia în locația secretă.

Ea primise rochia de mireasă, voalul, bijuteriile și pantofii. Toate erau un deliciu, iar fata rămase uimită de grija pe care o acordase viitorul ei soț, fiecărui detaliu.

Gata pentru plecare, șoferul o anunță că la un moment dat va fi nevoit să o lege la ochi. Acceptă cu toate că inima-i bătea rupându-i pieptul.

Nu realiză cât dură călătoria, dar atunci când coborî din mașină simți miros de alge, de sare și cum soarele ce tocmai răsărea, îi săruta umerii goi.

Darius, emoționat, îi dădu drumul legăturii din jurul ochilor și o lăsă să privească cum astrul solar se înălța din spuma mării precum măreața zeiță Afrodita.

Clelia uitase de iubirea pentru înălțimi în acele momente magice! Respira cu putere aerul curat și se lăsă purtată de Darius spre locul de pe plajă, special amenajat pentru cununia civilă.

„Marea, odată ce și-a aruncat vraja, te ține prins în mrejele ei pentru totdeauna.” Jacques Yves Cousteau

Orchestra cânta Tonight I celebrate my love for you (Peabo Bryson & Roberta Floack), iar pașii lor înaintau timizi spre altarul de scoici, unde urma a fi înfăptuită sfânta taină a căsătoriei.

 

Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Sursă foto – Pixabay.com

 

Invitații, așezați pe scaune albe, de o parte și de alta, deschideau cu petale de flori, drumul celor doi tineri.

Marea își trimitea spre țărm spuma valurilor, învăluindu-le picioarele desculțe, exact așa cum își imaginase Darius.

Cei doi rostiră un DA apăsat și plin de iubire!

Mai apoi, a urmat o nuntă ca în povești ce a durat trei zile și trei nopți, alături de Hotel Opal și de echipa acestuia!

Mulți dintre invitați, fascinați de tot ceea ce văzuseră, și-au prelungit sejurul, iar alții au făcut deja rezervări pentru următoarele săptămâni pentru a-și petrece vacanța la mare la Hotel Opal.

 

Tarife Standard Hotel Opal Cap Aurora - Hotel Opal - cristalul ce depășește strălucirea diamantului
Sursă foto și informații – Hotel Opal

6. Încheiere

 

Vara se apropie cu pași rapizi!

Voi ce mai așteptați?

Profitați chiar acum de ofertele pentru înscrierile timpurii pentru a petrece o vacanță de neuitat pe litoralul românesc!

 

Hotel Opal vă așteaptă cu drag la mare în sezonul estival 2022!

 

Articol scris pentru proba 13 din competiția Superblog Spring ’22!

Surse:

Recomandate de către sponsorul Hotel Opal:  majoritatea textelor și a pozelor au fost editate în Canva.

  • citatele din prima imagine – diane.com
  • poza cu pietrele de opal – unsplash.com
  • poza cu nunta la malul mării – pixabay.com

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 4.3 / 5. Număr voturi: 6

Nu există voturi! Votează primul.

Bună! Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu. Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger. Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog. Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul. Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email. Mentiuni importante: Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: