Din nou în joc: Superblog Spring '22
Blog,  SuperBlog,  Superblog Spring '22

Din nou în joc: Superblog Spring ’22

5
(2)

Ei bine da: am decis, după 3 ani de pauză, să reintru în competiție :)!

Pe această cale, mulțumiri lui Albert și Claudiei – realizatorii neobosiți ai acestei competiții!

Motivele reînscrierii în #Superblog ediția de primăvară 2022?

Am un Uranus săltăreț în harta astrologică și dificil de controlat și uitați cum a preluat el conducerea și scrie articolul de participare 🙃😊!

Totuși, în afară de el, mai sunt pe acolo și câteva planete și tranzite drăguțe, care, conform teoriei, mă înzestrează cu ceva creativitate… Să vedem dacă teoria corespunde realității 😉!

Din ce alte considerente a hotărât dumnealui, Uranus, că ar fi potrivit, nu știu ÎNCĂ să vă explic, dar știu care sunt motivele mele:

➡ mă aflu într-o perioadă în care am poftă să mai scriu câte ceva

➡ doresc să mă autoevaluez pe categoria scrierii de advertoriale

➡ aștept să învăț, alături de ceilalți concurenți, lucruri noi: îmi cunosc bine lacunele pe parte tehnică

➡ sunt curioasă de noile tendințe și cerințe ale sponsorilor și dacă și cum s-au schimbat viziunile de abordare în a atrage clienții sau de a-i fideliza

➡ așa cum ne-a sfătuit de fiecare dată Mona Simon (blogger, scriitor, mămică și multe altele), voi scrie cu drag și cu bucurie

Ce nu voi face la această ediție?

➡ datorită proiectelor personale nu o să particip la toate probele

➡ știu bine ce înseamnă participarea integrală într-o astfel de competiție: muncă, dedicare, pasiune, ambiție, perseverență, nopți nedormite, nervi de oțel. ÎNSĂ, de această dată, voi încerca, să nu cad pradă decât sentimentului de fairplay! Doresc să cunosc oameni noi și de a mă juca pur și simplu, învățând! Trecem/trec printr-o perioadă mult prea încărcată din punct de vedere psihologic, pentru a/a-mi mai pune și eu paie pe foc.

Soooo….

Din nou în joc: Superblog Spring '22
GIF preluat de pe site-ul https://www.ilikesticker.com/LineStickerAnimation/S0005885-NARAS-HAPPY-LIFE-2/en

Let the game begin!

Și să nu uităm, bineînțeles, de partea ludică!

Mult succes tuturor participanților!

De asemenea, o primăvară cu liniște și pace atât în suflete cât și în lume, vă doresc! 🌞🥀🌎

Surse foto:

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 5 / 5. Număr voturi: 2

Nu există voturi! Votează primul.

Bună! Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu. Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger. Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog. Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul. Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email. Mentiuni importante: Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

10 comentarii

    • lelia

     Astrele dispun dar nu predispun, dar exista acolo ceva ce ar ajuta muza inspirației sa fie pe aproape :)! E cel mai bine sa te retragi in glorie :)! Nici eu nu voi participa la toate probele, doar la cele care ma vor inspira și voi considera ca am ceva de spus benefic! E dificil sa te menții in tot concursul, te sleiește de puteri și la propriu și la figurat! Mie mi a luat 3 ani după participarea la o ediție întreaga pt a ma întoarce :)))! Poate ne citim la iarna sau la anul! 🤗😘

     • sophisticatedwords

      iti tin pumnii! abia astept sa-ti citesc articolele. ah, stiu cat e de…complicat! nu spun greu. mi-am luat de doua ori 80 de puncte exact la articolele pe care le-am iubit! si am plecat.
      e un joc al nervilor, rabdarii si al inspiratiei.
      succes! mult succes!
      ♥️♥️♥️

     • lelia

      Ai mare dreptate, cunosc bine sentimentul pt ca se muncește mult la un articol și lăsam și bucăți de suflet acolo, printre rânduri! Mulțumesc din suflet! ❤️🤗😘

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: