DEADC88C 5779 46B9 87EF 28B9B11E3F5C

Cine sunt eu?

0
(0)

Bună!

Eu sunt Lelia Iancu și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu.

Aici veți descoperi activitatea mea atât ca freelance blogger, copywriter, scriitor cât și ca proaspăt astrolog certificat 😊.

Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog, unde m-am clasat mereu în Top10!

Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul.

Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email.

Mentiuni importante:

Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog.

Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor.

Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog.

Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizite și pentru suport!

 

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 0 / 5. Număr voturi: 0

Nu există voturi! Votează primul.