Moise's code
Recenzii Filme

Cinci cuvinte ce îți pot schimba Viața – „ I am that, I am!”

3
(2)

În ultimii ani am fost atrasă din ce în ce mai mult de partea mistică și ezoterică din existența umană.

Citind tot felul de cărți din domeniu și vizionând nenumărate documentare, am încercat să descopăr legăturile dintre religie, mituri și superstiții. Pentru că, dacă le studiem cu atenție, vom observa cum se întrepătrund și cât de strâns legate sunt între ele.

Secretele acestora sunt multe, dar în aceeași măsură și interpretările ce li s-au oferit de-a lungul secolelor.

Din păcate, numeroase dintre aceste interpretări sau concluzii finale, ce au fost lansate către populație, sunt eronate sau voit eronate pentru a ne distrage atenția de la adevărata esență a lucrurilor sau pentru a nu dărâma o istorie milenară pe fundamentul căreia societatea noastră a fost fondată.

Despre o interpretare eronată vorbim și în cazul Codului lui Moise.

Până de curând, nici eu nu știam de existența unui astfel de cod și cum poate fi acesta folosit de fiecare dintre noi!

Însă, m-a uimit înțelepciunea și simplitatea cuvintelor ce reprezintă chintesența înțelepciunii divine și a îndeplinirii tuturor dorințelor noastre.

„ I am that I am!” – răspunsul Domnului oferit lui Moise când acesta a întrebat din partea cui să spună faraonului Ramses al II-lea că a fost trimis.

„ EU sunt acela Eu sunt!” – traducerea în jurul căreia s-au născut sute de ipoteze și întrebări fără răspuns.

Până în momentul în care, unul dintre oamenii de știință implicați în decodarea acestor cuvinte, a descoperit că adevăratul Cod al lui Moise este de fapt o VIRGULĂ „ ,”!

De necrezut, uimitor și straniu. Dar, dacă plasăm această virgulă în locul potrivit, vom descoperi că are dreptate.

Cât de simplu și totuși cât de complex!

„ I am that, I am!” – ” Eu sunt acela, Eu sunt!

Exact ca și în gramatică, un semn de punctuație poate schimba înțelesul unei propoziții!

Pentru a vă convinge de mesajul puternic al acestei formule magice, pronunțați cu voce ridicată propoziția fără a folosi virgula și mai apoi propoziția din cea de-a doua variantă!

Vedeți ce sens puternic capătă cele 5 cuvinte!

Este exact ca și cum ați privi în jur și ați încerca să vă identificați cu o persoană, cu o floare, cu un animal etc., repetând mereu în gând „Eu sunt acela Eu sunt!” și „Eu sunt acela, Eu sunt!”

Ultima parte a propoziției, după cum se poate observa și simți în același timp, întărește atât de mult convingerea că Tu ești acela, că Tu te regăsești în acel peisaj, sentiment etc.

Poate fi oare atât de simplu un COD al cărui mister a planat asupra a generații întregi?!!

Simpla pronunțare a celor 5 cuvinte chiar ne va schimba Viața?

Oare prin puterea lor și convingerea în mesajul pe care îl transmit, Moise a reușit să despice marea, a reușit să săvârșească atât de multe minuni pentru a-i arăta faraonului că el este trimisul lui Dumnezeu?

Toate aceste răspunsuri le putem afla doar dacă vom încerca noi înșine puterea acestor cuvinte!

Cu cât vom crede mai mult în ele, cu atât Legea Atracției se va manifesta și va acționa asupra noastră!

Astfel, deoarece eu cred că nimic în această lume nu este întâmplător și că există o forță divină, indiferent ce nume poartă sau de unde provine, mi-am alcătuit propria „formulă magică” pe care am început s-o aplic de câteva zile.

Incantația mea sună cam în felul acesta:

„ Eu sunt Sănătate, Eu Sunt!

Eu sunt Frumusețe, Eu Sunt!

Eu sunt Credință, Eu Sunt!

Eu sunt Iubire, Eu Sunt!

Eu sunt Înțelepciune, Eu Sunt!”

Însă, în această formulă pot fi folosite oricare dintre cuvintele cu care Voi vă identificați, secretul fiind în a le pronunța cu convingerea și credința că Divinitatea se va manifesta mai devreme sau mai târziu sau poate la momentul potrivit!

Forma de răspuns a Universului poate fi deseori ciudată și greu de înțeles pentru noi, cei care suntem convinși că avem într-adevăr nevoie de acele lucruri pe care le cerem, însă vom primi întotdeauna răspuns, într-un fel sau altul!

La final, vă invit să urmăriți documentarul ce vă poate revela mult mai multe răspunsuri decât articolul acesta!

Aștept cu nerăbdare să-mi povestiți în ce fel această „magică formulă” a schimbat în bine viața Dvs.!

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 3 / 5. Număr voturi: 2

Nu există voturi! Votează primul.

Bună! Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu. Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger. Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog. Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul. Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email. Mentiuni importante: Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.