download 1
Recenzii Filme

Angela’s Christmas – dorința nevinovată a unei fetițe

4.3
(6)

În perioada Sărbătorilor de iarnă ne-am obișnuit cu aceleași filme și desene animate.

Cunoaștem cu toții clișeele lui Singur Acasă, povestea lui Grinch și cum a furat el, Crăciunul, povestea păpușilor Barbie, Frozen sau Regatul de gheață etc.

Astăzi, însă, vreau să vă invit să urmăriți ceva deosebit, original, cu un mesaj puternic și chiar dacă este vorba despre un film de animație, acesta se adresează atât copiilor cât și părinților.

Cele 30 de minute, pentru că doar atât durează, ne vorbesc despre o altă viziune a Crăciunului.

Acțiunea se desfășoară în Irlanda anilor 1910 și conform informațiilor găsite, autorul cunoștea povestea de la mama lui. De asemenea, Frank McCourt, a obținut și premiul Pulitzer pentru cartea de povești, Angela’s Ashes.

Modul, pe alocuri haios, pe alocuri trist, în care este povestită această „aventură”, nu vă poate lăsa indiferenți. Inimaginabilul și dorințele nevinovate ale Angelei, personajul principal, vă vor captiva, stârnindu-vă curiozitatea.

Sinceră să fiu, până la final, eu nu am ghicit firul poveștii, de care, de obicei, după primele 10 minute, îl intuiesc.

Ineditul și imprevizibilul vă vor menține curiozitatea până în ultimul minut.

Vă invit, așadar, cu mult drag, să urmăriți Angela’s Christmas!

Mai jos vă las și link-ul unde puteți viziona trailer-ul acestui minunat film animat.

Vizionare plăcută și aștept părerile voastre! 🙂

Angela’s Christmas ‘Stealing Baby Jesus’ Trailer (2018) HD

                                                          Angela’s Christmas

Surse:

https://www.newonnetflix.ca/angelas-christmas-2017/

https://voxfilmeonline.net/angelas-christmas-2017-online-hd-subtitrat-in-romana/

 

 

 

 

Apreciază această postare!

Apasă pe steluță pentru vot!

Media voturilor 4.3 / 5. Număr voturi: 6

Nu există voturi! Votează primul.

Bună! Eu sunt Mădălina și sunt încântată să vă urez “Bine ați venit!” pe tărâmul meu. Aici veți descoperi activitatea mea atât ca astrolog și blogger. Atunci când mă simt inspirată particip și la competiții de blogging creativ, precum Superblog. Îmi doresc ca materialele pe care le postez să răspundă cerințelor și/sau curiozităților pe care le aveți, să vă inspire și să vă ofere, pe cât mai mult posibil, răspunsurile căutate, dacă este cazul. Pentru a nu pierde niciun articol, vă puteți abona oricând la Blog , primind articolele în adresa de email. Mentiuni importante: Nu trimit reclame, promoții sau alte e-mail-uri tip spam. Se vor trimite automat de către platformă numai articolele noi de pe blog. Abonarea la blog presupune că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare, cu politicile de confidențialitate și cu utilizarea cookie-urilor. Datele cu caracter personal colectate sunt adresa de e-mail, în cazul în care utilizatorul se abonează la blog, datele de contact solicitate de formular și mesajul în cazul în care utilizatorul trimite un e-mail, precum și comentariile pe care utilizatorii le fac pe blog. Te aștept oricând să revii, iar între timp îți mulțumesc pentru vizită și pentru suport!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: